Απλά… όμορφα παράθυραKUBUS®

Η πρωτοποριακή τεχνολογία KUBUS®, παρεχόμενη από την ELKO, ορίζει μία νέα γλώσσα σχεδιασμού στην αρχιτεκτονική όσον αφορά τα PVC παράθυρα. Περισσότερο φως, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και νέες δυνατότητες σχεδίασης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εσωτερικά, το νέο σύστημα εμφανίζει ομοιόμορφη όψη χωρίς τους ενοχλητικούς αρμούς, ενώ εξωτερικά, η ορθογώνια επικάλυψη υπογραμμίζει την αρμονική συνολική εντύπωση.

Το προσανατολισμένο στο σχεδιασμό σύστημα παραθύρων KUBUS® παρέχει τις μέγιστες δυνατότητες σχεδιασμού για τους αρχιτέκτονες, διανοίγοντας νέες προοπτικές. Είτε με 100% ορατό, ημι-κρυφό ή σχεδόν αόρατο πλαίσιο, οι αναλογίες του δημιουργούν εντύπωση.

Πλεονεκτήματα της σειράς KUBUS®

Νέα απλότητα στο σχεδιασμό

Το σύστημα KUBUS® ορίζει ένα νέο σχεδιαστικό ιδίωμα για παράθυρα βινυλίου στην αρχιτεκτονική

Τετράγωνο και σχεδόν αόρατο

Η διάσταση του συστήματος τόσο για τον συνδυασμό πλαισίου/φύλλου όσο και για το κάλυμμα είναι 100 mm.

100 mm - το μέτρο όλων των πραγμάτων

Η τελειότητα δεν επιτυγχάνεται όταν δεν έχετε τίποτα άλλο να προσθέσετε, αλλά όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο να αφαιρέσετε

KUBUS-Haus

Νέα απλότητα στο σχεδιασμό

Το λιγότερο είναι περισσότερο

Το σύστημα KUBUS® ορίζει ένα νέο σχεδιαστικό ιδίωμα  στην αρχιτεκτονική για παράθυρα PVC.  Προσφέρει μεγάλες επιφάνειες γυαλιού για περισσότερο φως.

Ομοιόμορφο οπτικό πεδίο χωρίς ενώσεις.

Τετράγωνο και σχεδόν αόρατο

Οι διαστάσεις αυτού του συστήματος είναι 100mm, ίδιες τόσο για το πλαίσιο / φύλλο όσο και για το κάλυμμα.

παραλλαγέςΟ τέλειος σχεδιασμός παραθύρων

Είτε είναι πλήρως εκτεθειμένα (1), μισά κρυφά (2) είτε σχεδόν αόρατα (3), τα πλαίσια KUBUS® θεωρείται σίγουρο πως θα δημιουργήσουν την καλύτερη εντύπωση.

kubus2

Γεωμετρία πλαισίου που καθαρίζεται εύκολα

Το σύστημα KUBUS® είναι επίσης εντυπωσιακό από λειτουργική άποψη, κυρίως όσον αφορά την ευκολία καθαρισμού. Στη γεωμετρία του προφίλ, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στα λεία περιγράμματα του πλαισίου.

Χρωματισμός στο σύστημα KUBUS®.

Με την τεχνολογία επιφανειών acrylcolor® έχετε —πέρα από τη δυνατότητα επιλογής ακρυλικού στρώματος σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL— τη σιγουριά πως το προϊόν που θα επιλέξετε είναι ανθεκτικό στις πιο αντίξοες συνθήκες, με τη μοναδική στην αγορά δυνατότητα επιδιόρθωσης της επιφάνειάς του από γρατσουνιές και σημάδια, χρησιμοποιώντας μόνο σφουγγάρι και νερό.

The GEALAN-acrylcolor® colour palette

 Κατάλογος GEALAN-KUBUS®